Podcast: Stravovanie zamestnancov

Novinky a aktuality k téme stravovania zamestancov od 1. marca 2021.

Dátum publikácie:6. 4. 2021
Autor:Ing. Jana Repáčová, Redakcia

Vypočujte si odpovede na najčastejšie otázky, ktoré položili naši zákazníci na zákazníckej linke. Tentoraz sú na tému legislatívnych noviniek od 1. 3. 2021 týkajúce sa stravovania zamestnancov. Konkrétne si vypočujete odpovede na otázky:

Ako je to s nárokom na stravné počas nadčasu?

Aké sú novinky v legislatíve, ktorá upravuje stravovanie zamestnancov?

Čo v prípade práce na dohodu študentov alebo dôchodcov?

Aké sú podmienky, aby vznikol zamestnancovi nárok na stravovanie?

Aké sú zmeny od 1. marca 2021?

Ako majú zamestnávatelia realizovať teraz poskytovanie finančného príspevku?

Aká je výška finančného príspevku na stravovanie, je to rovnaké ako cena gastrolístka? 

Ako je to so zdanením finančného príspevku na stravovanie, kedy je to príjem oslobodený od dane?

 

Pre spustenie podcastu kliknite tu:

 

 

Okrem tohto pocastu môžete odteraz na stránke Mzdového centra nájsť všetky podcasty v časti Mzdová TV:

 

podcast

 

 

 

 

 

 

 

 

Poznámky pod čiarou:


Autor: Jana Repáčová

Súvisiace príklady z praxe

Súvisiace odborné články

Súvisiace interné firemné predpisy

Súvisiace tlačivá a formuláre

Funkcie

Partner

Nastavenie súborov cookies

Táto webová stránka používa rôzne cookies pre poskytovanie online služieb, na účely prihlásenia, poskytovania obsahu prostredníctvom tretích strán, analýzu návštevnosti a iné. V súlade s platnou legislatívou prosíme o potvrdenie súhlasu alebo nastavenie vašich preferencií. Ďakujeme.

Viac informácií.