Bezpečnostný projekt informačného systému na ochranu osobných údajov

Bezpečnostný projekt predstavuje výsledný produkt analytickej časti riešenia bezpečnosti informačného systému ochrany osobných údajov. Sumarizuje výsledky analýz a spoločne s bezpečnostnými smernicami predkladá spôsoby riešenia pre všetky úrovne zabezpečenia s popisom bezpečnostných opatrení.

Dátum publikácie:22. 10. 2013
Autor:Mgr. Matej Trnavský
Oblasti práva: Správne právo / Informácie, informačný systém / Ochrana údajov
Právny stav od:1. 7. 2013
Právny stav do:14. 4. 2016

 

 

Vážený návštevník,
prístup do tejto sekcie majú len registrovaní užívatelia portálu
s predplateným prístupom.

Prihlásiť

 

 

Nemáte prihlasovancie údaje?

Ročný prístup si môžete objednať v našom e-shope:

Cena: 291,00 € s DPH

Výhody predplateného prístupu nájdete v časti O PORTÁLI

 

Chcete mať pravidelné informácie o novinkách a aktuálnej ponuke?

Prihláste sa na odber noviniek e-mailom!

Poznámky pod čiarou:


Autor: Mgr. Matej Trnavský

Prílohy

  • Príloha č. 1: Smernica o prideľovaní, modifikácii a rušení užívateľských prístupov do informačných systémov osobných údajov / 81 kB
  • Príloha č. 4: Poučenie o povinnosti mlčanlivosti fyzickej osoby, ktorá má alebo môže mať prístup k informačnému systému prevádzkovateľa. / 41 kB
  • Príloha č. 5: Súhlas so spracúvaním osobitnej kategórie osobných údajov o členstve v odboroch a s vykonávaním zrážky členských príspevkov zo mzdy / 36 kB
  • Príloha č. 6: Zmluva o zabezpečení ochrany osobných údajov spracúvaných sprostredkovateľom uzatvorená v zmysle ustanovenia § 8 ods. 1 zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov / 47 kB
  • Príloha č. 7: Evidenčný list informačného systému / 46 kB
  • Príloha č. 2: Smernica o ochrane informácií / 68 kB

Aktuálne verzie

Súvisiace príklady z praxe

Súvisiace právne predpisy ZZ SR

Funkcie

Partner

Nastavenie súborov cookies

Táto webová stránka používa rôzne cookies pre poskytovanie online služieb, na účely prihlásenia, poskytovania obsahu prostredníctvom tretích strán, analýzu návštevnosti a iné. V súlade s platnou legislatívou prosíme o potvrdenie súhlasu alebo nastavenie vašich preferencií. Ďakujeme.

Viac informácií.