Stravovanie zamestnancov – ako správne posúdiť nárok na stravné a vypočítať jeho výšku?

Otázky a odpovede sa týkajú poskytovania finančného príspevku na stravovanie či gastrolístkov v rôznych situáciách, napr. stravné v čase prekážok v práci na strane zamestannca či pri skrátenom pracovnom čase.

Publikované:13. 6. 2023
Kategória: Podcast
Autor:Ing. Jana Repáčová
Stav:Aktuálne
Právny stav od:1. 1. 2023
Minutáž (min.):11

podcast_2022_new

Z rozhovoru sa dozviete:

 

 

Sme Poradca podnikateľa – za každou radou je človek.

 

Okrem tohto podcastu môžete na stránke Mzdového centra nájsť všetky podcasty v časti Mzdová TV.

Súvisiace odborné články

Súvisiace usmernenia, pokyny, nariadenia

Súvisiace právne predpisy ZZ SR

Partner

cookies24x24  Súhlas s použitím cookies

Táto webová stránka používa rôzne cookies pre poskytovanie online služieb, na účely prihlásenia, poskytovania obsahu prostredníctvom tretích strán, analýzu návštevnosti a iné. V súlade s platnou legislatívou, prosíme, o potvrdenie súhlasu alebo nastavenie Vašich preferencií.

Pamätajte, že súbory cookies sú užitočné pre rôzne užívateľské nastavenia a ich odmietnutím sa môže znížiť Váš užívateľský komfort.

Viac informácií o cookies.