Stravovanie

U zamestnávateľa je týždenný pracovný čas 37,5 hodiny plus prestávka na obed. Zamestnanci pracujú päť dní v týždni pondelok až piatok od 6.00 hod. do 14.00 hod. Ak zamestnanec bude pracovať od 15.00 hod. do 19.45 hod., má nárok za tento čas na poskytnutie ďalšieho stravovania, ako napríklad v sobotu, keď nemá pracovnú zmenu, ale pracuje z dôvodu poruchy, havárie a odpracuje viac ako štyri hodiny (od 9.00 do 13.45 hod.)? Má na poskytnutie stravovania vplyv, že zamestnanci majú mimo pracovnej zmeny 24-hodinovú pracovnú pohotovosť?

Dátum publikácie:16. 6. 2018
Autor:Viera Kubanková
Právny stav od:1. 4. 2002
Právny stav do:28. 2. 2021


 

 

 

 

 

Vážený návštevník,
prístup do tejto sekcie majú len
UŽÍVATELIA PORTÁLU S PREDPLATENÝM PRÍSTUPOM.

 

 

Nemáte predplatený prístup?

Získajte prístup k celému obsahu, funkciám a službám:

 

Viac ako 9 000 aktuálnych dokumentov

Viac ako 90 aktuálnych videoškolení s obľúbenými lektormi

Tím odborníkov na telefóne a online chate každý pracovný deň

Pravidelné Online / Video rozhovory s odborníkmi

Osobný profil s Vašimi záložkami, históriou, poznámkami...

Mesačný prehľad najdôležitejších informácií priamo do e-mailu

 

Cena (ročný prístup): 477,24 € s DPH (388 € bez DPH)

 

Všetky výhody predplateného prístupu nájdete v časti O PORTÁLI

 


 

Chcete mať pravidelné informácie o novinkách a aktuálnej ponuke?

Prihláste sa na odber noviniek e-mailom.


Autor: Viera Kubanková

Súvisiace komentované ustanovenia

Súvisiace príklady z praxe

Súvisiace odborné články

Súvisiace právne predpisy ZZ SR

Funkcie

Partner

cookies24x24  Súhlas s použitím cookies

Táto webová stránka používa rôzne cookies pre poskytovanie online služieb, na účely prihlásenia, poskytovania obsahu prostredníctvom tretích strán, analýzu návštevnosti a iné. V súlade s platnou legislatívou, prosíme, o potvrdenie súhlasu alebo nastavenie Vašich preferencií.

Pamätajte, že súbory cookies sú užitočné pre rôzne užívateľské nastavenia a ich odmietnutím sa môže znížiť Váš užívateľský komfort.

Viac informácií o cookies.