Stupne náročnosti práce a mzda

Zamestnávateľ prevádzkuje reštauráciu a zamestnáva čašníkov, kuchárov a pomocné sily do kuchyne na plný pracovný úväzok 40 hodín, ale aj na kratší pracovný čas 20, prípadne 10 hodín týždenne, kde mzda je upravená pomerne k výške základnej minimálnej mzdy. Musí zamestnávateľ prideliť zamestnancom stupeň náročnosti práce a tento uviesť v pracovnej zmluve alebo môže vypracovať smernicu, kde budú tieto stupne náročnosti uvedené?

Dátum publikácie:5. 10. 2018
Autor:Viera Kubanková
Právny stav od:1. 9. 2007


 

 

 

 

 

Vážený návštevník,
prístup do tejto sekcie majú len
UŽÍVATELIA PORTÁLU S PREDPLATENÝM PRÍSTUPOM.

 

 

Nemáte predplatený prístup?

Získajte prístup k celému obsahu, funkciám a službám:

 

Viac ako 9 000 aktuálnych dokumentov

Viac ako 90 aktuálnych videoškolení s obľúbenými lektormi

Tím odborníkov na telefóne a online chate každý pracovný deň

Pravidelné Online / Video rozhovory s odborníkmi

Osobný profil s Vašimi záložkami, históriou, poznámkami...

Mesačný prehľad najdôležitejších informácií priamo do e-mailu

 

Cena (ročný prístup): 477,24 € s DPH (388 € bez DPH)

 

Všetky výhody predplateného prístupu nájdete v časti O PORTÁLI

 


 

Chcete mať pravidelné informácie o novinkách a aktuálnej ponuke?

Prihláste sa na odber noviniek e-mailom.


Autor: Viera Kubanková

Súvisiace odborné články

Súvisiace príklady z praxe

Súvisiace vzory

Súvisiace právne predpisy ZZ SR

Funkcie

Partner

cookies24x24  Súhlas s použitím cookies

Táto webová stránka používa rôzne cookies pre poskytovanie online služieb, na účely prihlásenia, poskytovania obsahu prostredníctvom tretích strán, analýzu návštevnosti a iné. V súlade s platnou legislatívou, prosíme, o potvrdenie súhlasu alebo nastavenie Vašich preferencií.

Pamätajte, že súbory cookies sú užitočné pre rôzne užívateľské nastavenia a ich odmietnutím sa môže znížiť Váš užívateľský komfort.

Viac informácií o cookies.