Pracovný čas

Zamestnanci v reštaurácii pracujú systémom dlhý a krátky týždeň 5 dní a 2 dni. Otváracia doba je od 7.00 do 23.00 hod., čo vychádza až 16 hodín denne. Môžu zamestnanci pracovať taký dlhý čas v rámci jednej pracovnej zmeny? Akú správnu pracovnú dobu im má zamestnávateľ určiť pri nerovnomerne rozvrhnutom pracovnom čase? Ako má zamestnávateľ určiť nárok na dovolenku pri nerovnomerne rozvrhnutom pracovnom čase?

Dátum publikácie:6. 4. 2021
Dátum aktualizácie:7. 11. 2023
Autor:Viera Kubanková
Právny stav od:1. 9. 2007


 

 

 

 

 

Vážený návštevník,
prístup do tejto sekcie majú len
UŽÍVATELIA PORTÁLU S PREDPLATENÝM PRÍSTUPOM.

 

 

Nemáte predplatený prístup?

Získajte prístup k celému obsahu, funkciám a službám:

 

Viac ako 9 000 aktuálnych dokumentov

Viac ako 90 aktuálnych videoškolení s obľúbenými lektormi

Tím odborníkov na telefóne a online chate každý pracovný deň

Pravidelné Online / Video rozhovory s odborníkmi

Osobný profil s Vašimi záložkami, históriou, poznámkami...

Mesačný prehľad najdôležitejších informácií priamo do e-mailu

 

Cena (ročný prístup): 477,24 € s DPH (388 € bez DPH)

 

Všetky výhody predplateného prístupu nájdete v časti O PORTÁLI

 


 

Chcete mať pravidelné informácie o novinkách a aktuálnej ponuke?

Prihláste sa na odber noviniek e-mailom.


Autor: Viera Kubanková

Súvisiace odborné články

Súvisiace vzory

Súvisiace právne predpisy ZZ SR

Funkcie

Partner

cookies24x24  Súhlas s použitím cookies

Táto webová stránka používa rôzne cookies pre poskytovanie online služieb, na účely prihlásenia, poskytovania obsahu prostredníctvom tretích strán, analýzu návštevnosti a iné. V súlade s platnou legislatívou, prosíme, o potvrdenie súhlasu alebo nastavenie Vašich preferencií.

Pamätajte, že súbory cookies sú užitočné pre rôzne užívateľské nastavenia a ich odmietnutím sa môže znížiť Váš užívateľský komfort.

Viac informácií o cookies.